Specialister på vikportar

Välkommen till Criva Portsystem, vi har sedan 2005 arbetat med portar av olika slag, inte minst vikportar. Sedan dess har vi samlat på oss ovärderlig kunskap inom branschen och anser oss idag vara specialister på vikportar. Om du är intresserad av en vikport och vill ha en leverantör som erbjuder en helhetslösning inom portar så har du kommit helt rätt. Vi erbjuder vikportar till kunder över hela Sverige och kan även erbjuda montering och service till större delen av landet, från Skåne i söder till Dalarna i norr. Samtliga våra vikportar är kvalitetssäkrade så att våra kunders önskemål och behov kan mötas samtidigt som vi har möjlighet att hålla priset i rätt nivå mot våra kunder.

Flexibel vikport

Våra vikportar byggda på svensk teknik är inte bara högkvalitativa utan medför även andra fördelar som till exempel, enkel montering, låga underhållskostnader, flera standardfärger och att prisgaranti gäller. Med andra ord får du en vikport som passar ur två perspektiv, kvalitet och pris. Det går hand i hand med vår filosofi att leverera hög kvalitet till rätt pris gentemot våra kunder. Det finns givetvis ytterligare tillval att göra som exempelvis måttbeställning, infälld dörr, med fönster, allt för att tillgodose just dina specifika önskemål och behov. Med andra ord strävar vi alltid efter att kunna föreslå och leverera en fullständig lösning för ert hem eller företag när det kommer till portar, inte minst vikportar. Om du har frågor eller funderingar rörande våra portar, tillval eller något annat i vårt utbud är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi finns här för att räta ut dina frågetecken.

Mer infoFrågor & Svar

Vikportar

– Svensk Teknik
– Lufttäthetsklass 4
– Bra isoleringsvärde 
– Enkel att montera

– Låga underhållskostnader
– CE märkt enligt EN13241
– Tillverkas måttbeställd
– Snabba leveranstider 
– 5 års garanti

– Prisgaranti
– Paneltjocklek 50 mm
– Flera standardfärger
– Kräver minimala sido & överhöjder

Lång erfarenhet av vikportar

Tack vare vår långa erfarenhet med vikportar så kan vi erbjuda en bra helhetslösning till dig som kund. Vi utgår givetvis alltid ifrån just dina specifika önskemål och behov och därefter skräddarsyr vi erbjudandet till dig. I vårt sortiment hittar du vikportar från ledande tillverkare. Om du är nyfiken på en vikport eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig gärna från start till mål.