Specialister på slagportar

Välkommen till Criva Portsystem! Vi har sedan 2005 haft portar som vår kärnverksamhet. Det har gett oss ovärderlig kunskap och erfarenhet inom portar, inte minst slagportar. I vårt sortiment hittar du slagportar som tas fram efter just dina specifika önskemål och behov där alla komponenter är kvalitetssäkrade så att din slagport kan vara till nytta under lång tid framöver. Tack vare vår långa tid i branschen anser vi oss vara specialister på slagportar och portsystem där inget projekt är för litet eller för stort.

Slagport av kvalitet

För oss är kvalitet och rätt pris väldigt viktigt och vi vet att våra kunder tycker likadant. Därför kan vi erbjuda slagportar av högsta kvalitet och till rätt pris. Våra kunder finns över hela landet och vi kan även erbjuda montering till större delen av Sverige, från Skåne i söder till Dalarna i norr. Om du har frågor rörande slagportar är du välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig gärna från start till mål.

Flexibel slagport

När byggnaden, oavsett om det är en industri- eller bostadsbyggnad, inte är lämplig för exempelvis en takskjutsport så kan våra flexibla slagportar vara den perfekta lösningen för dig. Våra långtidstestade slagportar, som är byggda på svensk teknik, är inte bara högkvalitativa utan kan även måttbeställas i valfritt mått upp till 4000/4000. Med andra ord får du en slagport som passar ur både kvalitets- och prisperspektiv. Det går hand i hand med vår filosofi att leverera hög kvalitet till rätt pris gentemot våra kunder. Det finns givetvis ytterligare tillval att göra som exempelvis valfri RAL färg, infällda fönster, infälld gångdörr samt med motor (upp till 3000/3000), allt för att tillgodose just dina specifika önskemål och behov. Med andra ord strävar vi alltid efter att kunna föreslå och leverera en fullständig lösning för ert hem eller företag när det kommer till portar, inte minst slagportar. Om du har frågor eller funderingar rörande våra portar, tillval eller något annat i vårt utbud är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi finns här för att räta ut dina frågetecken.

Slagport IT40

Slagport IT40

Slagporten IT40 är den optimala lösningen för din bostads- eller industri, när byggnaden är inte lämplig takskjutportar. Vi producerar dessa portar exakt enligt dina individuella mått. Genom att utforma dessa portar har vi noga utvalt och testat alla komponenter, så IT40 slagport kommer att tjäna dig för en lång och pålitlig tid.

40MM

Ribbade paneler är gjorda av stålplåt av högsta kvalitet i enlighet med UNI EN 10326 och fyllda med polyuretanskum med hög densitet (40 +/- 4 kg / m3). Den patenterade konstruktionen av dessa segment är fortfarande extremt hållbar även i direkt solljus.

Infälld Gångdörr

Porten kan förses med en gångdörr. Det här är en bra lösning när du ofta måste gå in eller lämna lokaler där porten är belägen.

Fönster

Enligt kundens behov kan vi installera ovala eller rektangulära fönster av stötskyddad polykarbonat i garagedörren. Designen av dessa fönster ger utmärkt isolering, och passar perfekt till byggnadens yttre del.

80 x 40 mm

Profiler – Slagport IT40 utrustas med stabila profiler i stål med måtten 80/40 mm.

40 x 40 mm

STÅL RAM – levereras komplett med IT40.

Industriport IT40 PRO

Garageport IT40 Home

Sidoskjutport SL