Sidoskjutport SL

Sidoskjutport SL

SIDOSKJUTPORTEN SL är den optimala lösningen för bostads- och industribyggnader där byggnadens struktur inte är lämplig för takskjutportar. Vi gör dessa portar exakt enligt dina individuella dimensioner från de vanliga dörrprofilerna. Genom att utforma dessa portar har vi noga utvalt och testat alla komponenter, så SL porten kommer att tjäna dig länge och pålitligt.

40MM

Ribbade paneler är gjorda av stålplåt av högsta kvalitet i enlighet med UNI EN 10326 och fyllda med polyuretanskum med hög densitet (40 +/- 4 kg / m3). Den patenterade konstruktionen av dessa segment är fortfarande extremt hållbar även i direkt solljus.

350 kg

Kvalitetsdelar ifrån tyska WUPPERMAN

7 STANDARD FÄRGER

Ifrån VÅRA STANDARDFÄRGER kan du enkelt anpassa din fasad. Vi använder tyska högkvalitativa polyuretan 2-komponentfärger för portar för att säkerställa färghållbarhet och låga blekningsegenskaper.

FÖNSTER

Enligt kundens behov kan vi installera ovala eller rektangulära fönster av stötskyddad polykarbonat i garagedörren. Designen av dessa fönster ger utmärkt isolering, och passar perfekt till byggnadens yttre del.

Industriport IT40 PRO

Garageport IT40 Home

Slagport IT40