Övriga portar

Hangarportar

Vi tillverkar hangarportar upp till 20 meter bredd och 15 meter höjd. Vi anpassar porten efter era behov. Takskjutporten tillverkar vi upp till 10 meter bred . Vikporten tillverkar vi upp till 20 meters bredd. Kontakta oss för mer info samt priser gällande hangarportar.

Slagportar

Vi är den enda i sverige som kan leverera slagportar med en maxstorlek på upp till 4000/4000 ! De går få med infälld gångdörr , fönster eller med motordrift. 

Kontakta oss för mer info och priser gällande slagportar.

Rullportar

  1. Ledskenor av aluminium monteras inuti rummet längst portöppningens sidokanter, de är utrustade med borsttätningar och glidare.
  2. Portens nödöppning Vid strömavbrott kan porten öppnas manuellt med vev eller kedjeväxel för nödöppning som finns monterad på ställdonet.
  3. Distanslist garanterar avstånd mellan profilerna medan portens gardin rullas upp och gör att gången är tyst och profliernas livslängd blir avsevärt längre.
  4. Glasad aluminium profil utgör extra ljusinsläpp in i utrymmet. Glasade öppningar finns längst hela profilens bredd och harmoniserar med hela portens utseende.
    Ventilerad profil med perforerat plåt utgör utrymmets extra ventilation
  5. Profil AW 100 lätt aluminiumprofil fylld med freonfritt polyuretanskum.
  6. Säkerhetskantlist monteras i nedre tätning, den stoppar porten om den träffar på en hinder och sedan backar porten.

Sidoskjutportar

Huvudfördelen med SlidePro-porten är dess snygga utseende som återspeglar de senaste trenderna inom industribyggnation. Portbladen tillverkas i V-ribbade paneler som kan lackeras i RAL-färger. De finslipade detaljerna bidrar till portens harmoniska utseende som perfekt stämmer överens med moderna utrymmen.

Vi har kombinerat portblad tillverkade av skumplastisolerade paneler med ett system av kanttätningar och uppnått optimala värmeisoleringsegenskaper hos porten med ett värde på hela U=2,07 [W/m2xK], bekräftat av Building Research Institute.

Varför välja oss?