Garageport IT40 Home

Industriport IT40

Garageportar som uppfyller alla EU/CE/SP krav – den optimala lösningen för industriella eller privata byggnader. Valet av högkvalitativa material och höga tekniska krav gör denna produkt robust och hållbar. Industriella sektionsportar och komponenter är konstruerade för långvarig användning, även vid intensiv användning.

40 mm – 80 mm

Ribbade paneler är gjorda av stålplåt av högsta kvalitet i enlighet med UNI EN 10326 och fyllda med polyuretanskum med hög densitet (40 +/- 4 kg / m3). Den patenterade konstruktionen av dessa segment är fortfarande extremt hållbar även i direkt solljus. Isoleringsvärden ifrån u= 0.86 – 0.54 .

100-400 mm

FRITT – det är nödvändigt att behålla höjden (avstånd från topp till tak). Olika typer av system beroende på den invändiga höjden. Det finns 10 olika lyftanordningar att välja utifrån portens öppning. Som standard bygger den 400mm, som lägst 150mm.

7 STANDARD FÄRGER

Ifrån VÅRA STANDARDFÄRGER kan du enkelt anpassa din fasad. Vi använder tyska högkvalitativa polyuretan 2-komponentfärger för portar för att säkerställa färghållbarhet och låga blekningsegenskaper.

2 mm

Vi tillverkar 2 mm tjockt galvaniserat stål. Vi gör alla anslutningar med specialutrustning med kall körteknik. Under tillverkningsprocessen använder vi inte svetsning så den skyddande elektropläteringsdelen av detaljerna förblir intakt. Designen är extremt robust och perfekt skyddad mot korrosion.

25.000 – 100.000

ARBETCYKLAR – Garageporten är utrustad med torsionsfjädrar. Fjädrarnas livslängd är mellan 25 000 och 100 000 öppnings- och stängningscykler, med en diameter av 95-152 mm. Alla portar är utrustade med fjäderbrottsskydd.

INFÄLLD GÅNGDÖRR

Vi kan installera en infälld gångdörr. Det här är en bra lösning när du ofta måste gå in eller lämna lokaler där porten är belägen.

FÖNSTER

Enligt kundens behov kan vi installera ovala eller rektangulära fönster av stötskyddad polykarbonat i garagedörren. Designen av dessa fönster ger utmärkt isolering, och passar perfekt till byggnadens yttre del.

Industriport IT40 PRO

Sidoskjutport SL

Slagport IT40