Specialister på vikportar

Är vikportar manuella eller eldrivna?

Vikportar finns tillgängliga i olika modeller. Det finns manuella och eldrivna.

Går det att få vikportar med fönster?

Det går absolut att få fönster till sin vikport. Rådfråga gärna med din återförsäljare så att du väljer ett klimat- och plånbokssmart alternativ.

Går vikporten att få olika färger?

Du kan oftast välja färg ur tillverkarens eller återföräljarens standardsortiment av färger. Många återförsäljare kan ofta erbjuda tillval som erbjuder dig som kund att lackera slagporten i en specifik färg som är utanför standardsortimentet.

Är vikporten isolerad?

Det finns vanligtvis olika typer av vikportar sett till isolering. En del portar är tjockare och har mineralull som isolering, andra inte. Hör gärna med din leverantör så att du på förhand vet vilket utgångsläge som gäller.

Kan man välja vilket material vikporten ska tillverkas i?

Det vanligaste är att man kan välja mellan trä, stål eller aluminium. Hör gärna med din leverantör för att höra om sortimentet.

VT50 Vikportar

– Långtidstestad
– Svensk Teknik
– Lufttäthetsklass 4
– Bra isoleringsvärde 
– Enkel att montera

– Låga underhållskostnader
– CE märkt enligt EN13241
– Tillverkas måttbeställd
– Snabba leveranstider 
– 5 års garanti

– Motordrift som tillval
– Prisgaranti
– Paneltjocklek 50 mm
– Flera standardfärger
– Kräver minimala sido & överhöjder

Lång erfarenhet av vikportar

Tack vare vår långa erfarenhet med vikportar så kan vi erbjuda en bra helhetslösning till dig som kund. Vi utgår givetvis alltid ifrån just dina specifika önskemål och behov och därefter skräddarsyr vi erbjudandet till dig. I vårt sortiment hittar du vikportar från ledande tillverkare men också vikportar i vårt eget märke. Om du är nyfiken på en vikport eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig gärna från start till mål.