Specialister på vikportar

Vikportar har så kallade portblad med två eller flera sektioner. Dessa sektioner på vikportarna är sammankopplade med gångjärnsmekanismer som är omväxlande gängade utåt och inåt för att uppfylla sin funktion. Olika material kan användas för att tillverka sektionerna, exempel är trä, stål och aluminium. Val av material är beroende på portens tänkta område för användning. Det så kallade portbladet kan installeras i dörröppningens ovankant (likt en rullport) eller, som är betydligt vanligare, vid dörrposten.

Olika typer av vikportar

En vikbar industriport, alltså en vikport, går att anpassa helt och hållet enligt kundens behov och önskemål. dessutom går den att anpassa efter högt ställda krav på funktion, miljö och säkerhet. Välanpassade vikportar bidrar till minskad energiåtgång, underhållskostnader och bidrar till en trygg arbetsmiljö. Med andra ord, gäller det att välja rätt typ av vikport från början för att få ut maximal nytta.

 

VT50 Vikportar

– Långtidstestad
– Svensk Teknik
– Lufttäthetsklass 4
– Bra isoleringsvärde 
– Enkel att montera

– Låga underhållskostnader
– CE märkt enligt EN13241
– Tillverkas måttbeställd
– Snabba leveranstider 
– 5 års garanti

– Motordrift som tillval
– Prisgaranti
– Paneltjocklek 50 mm
– Flera standardfärger
– Kräver minimala sido & överhöjder

Lång erfarenhet av vikportar

Tack vare vår långa erfarenhet med vikportar så kan vi erbjuda en bra helhetslösning till dig som kund. Vi utgår givetvis alltid ifrån just dina specifika önskemål och behov och därefter skräddarsyr vi erbjudandet till dig. I vårt sortiment hittar du vikportar från ledande tillverkare men också vikportar i vårt eget märke. Om du är nyfiken på en vikport eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig gärna från start till mål.