Industriportar

Välkommen till Criva Portsystem, sedan tidigt 2000-tal har vi arbetat med industriportar. I vårt sortiment hittar du allt från industriportar och garageportar samt det mesta där emellan. Under åren har vi samlat på oss gedigen kompetens och erfarenhet av alla möjliga portar, inte minst industriportar. Idag anser vi själva oss vara specialister på både industriportar och garageportar. Om du är intresserad av en port och vill ha en leverantör som kan erbjuda en helhetslösning så har vi den helt rätta lösningen för dig. Idag erbjuder vi industriportar till kunder över hela Sverige och kan även erbjuda montering och service till större delen av landet, från Skåne i söder till Dalarna i norr. Samtliga våra industriportar är kvalitetssäkrade och vi har möjlighet att hålla priset i rätt nivå mot våra kunder.

Industriportar av kvalitet

För oss på Criva Portsystem är framför allt kvalitet och rätt pris viktiga ledstjärnor i vardagen. I vårt utbud hittar du industriportar som passar dina behov och är du osäker på vilken industriport som skulle göra sig bäst hos dig är du alltid välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna från start till mål. Välkommen till Criva Portsystem, din självklara leverantör inom industriportar och andra portar.

VT50 Vikportar

– Långtidstestad
– Svensk Teknik
– Lufttäthetsklass 4
– Bra isoleringsvärde 
– Enkel att montera

– Låga underhållskostnader
– CE märkt enligt EN13241
– Tillverkas måttbeställd
– Snabba leveranstider 
– 5 års garanti

– Motordrift som tillval
– Prisgaranti
– Paneltjocklek 50 mm
– Flera standardfärger
– Kräver minimala sido & överhöjder

Lång erfarenhet av vikportar

Tack vare vår långa erfarenhet med vikportar så kan vi erbjuda en bra helhetslösning till dig som kund. Vi utgår givetvis alltid ifrån just dina specifika önskemål och behov och därefter skräddarsyr vi erbjudandet till dig. I vårt sortiment hittar du vikportar från ledande tillverkare men också vikportar i vårt eget märke. Om du är nyfiken på en vikport eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig gärna från start till mål.