Specialister på slagportar

Slagportar används inom industrin, handel, garage och dylikt och har en enkel och robust konstruktion. En slagport ser ut som en större variant av en pardörr. I karmens sidor sitter två portblad fast med gångjärn. Slagportar är lätta att öppna och gå in genom. Detta då man bara behöver öppna ena portbladet. Det vanligaste är att portbladen öppnas utåt och tar plats utanför byggnaden när de öppnas.

Anpassade slagportar

Slagportar kan anpassas efter önskemål och behov. Till exempel kan du förse slagporten med fönster, extra rostskydd och brytskydd. Utöver detta kan du välja färg ur tillverkarens eller återföräljarens standardsortiment av färger. Många återförsäljare kan ofta erbjuda tillval som erbjuder dig som kund att lackera slagporten i en specifik färg som är utanför standardsortimentet. Med andra ord går det att skräddarsy slagportar både till funktion och utseende. Detta är ett stort plus för dig som är ute efter en eller flera slagportar.

 

VT50 Vikportar

– Långtidstestad
– Svensk Teknik
– Lufttäthetsklass 4
– Bra isoleringsvärde 
– Enkel att montera

– Låga underhållskostnader
– CE märkt enligt EN13241
– Tillverkas måttbeställd
– Snabba leveranstider 
– 5 års garanti

– Motordrift som tillval
– Prisgaranti
– Paneltjocklek 50 mm
– Flera standardfärger
– Kräver minimala sido & överhöjder

Lång erfarenhet av vikportar

Tack vare vår långa erfarenhet med vikportar så kan vi erbjuda en bra helhetslösning till dig som kund. Vi utgår givetvis alltid ifrån just dina specifika önskemål och behov och därefter skräddarsyr vi erbjudandet till dig. I vårt sortiment hittar du vikportar från ledande tillverkare men också vikportar i vårt eget märke. Om du är nyfiken på en vikport eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig gärna från start till mål.