Specialister på slagportar

Vad är slagportars vanligaste användningsområde?

Det vanligaste är att slagportar används till industrier, lager och verkstäder. Säkerligen finns det ytterligare användningsområden som du kan rådfråga med din återförsäljare.

Går det att få slagportar med fönster?

Det går givetvis att få fönster till sin slagport. Rådfråga gärna med din återförsäljare så att du väljer ett alternativ som passar just dina behov, önskemål och förutsättningar.

Går slagporten att få olika färger?

Du kan oftast välja färg ur tillverkarens standardsortiment av färger. Detta utbud brukar räcka långt. Många återförsäljare kan dessutom erbjuda dig som kund att lackera slagporten i en specifik färg som är utanför standardsortimentet. Detta är oftast ett tillval.

Är slagporten isolerad?

Det finns vanligtvis olika typer av slagportar sett till tjocklek, vilket i sin tur även har en inverkan på isolering. En del portar har mineralull som isolering, andra inte. Hör gärna med din leverantör så att du på förhand vet vilket utgångsläge som gäller.

 

VT50 Vikportar

– Långtidstestad
– Svensk Teknik
– Lufttäthetsklass 4
– Bra isoleringsvärde 
– Enkel att montera

– Låga underhållskostnader
– CE märkt enligt EN13241
– Tillverkas måttbeställd
– Snabba leveranstider 
– 5 års garanti

– Motordrift som tillval
– Prisgaranti
– Paneltjocklek 50 mm
– Flera standardfärger
– Kräver minimala sido & överhöjder

Lång erfarenhet av vikportar

Tack vare vår långa erfarenhet med vikportar så kan vi erbjuda en bra helhetslösning till dig som kund. Vi utgår givetvis alltid ifrån just dina specifika önskemål och behov och därefter skräddarsyr vi erbjudandet till dig. I vårt sortiment hittar du vikportar från ledande tillverkare men också vikportar i vårt eget märke. Om du är nyfiken på en vikport eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig gärna från start till mål.