Lyftplattform

Letar du efter en lösning för att överbrygga större skillnader i höjd eller till och med dubbeldäckare? Laddningsplattformarna Loading Systems är konstruerade för att överbrygga stora skillnader i höjd mellan gatunivå och fordonsgolv eller mellan plattformen och fordonsgolvet.

Lyftplattformar kan placeras i och framför ditt lagergolv. När du placeras framför ditt lager kan lyftplattformarna placeras i ett speciellt brygghus.

Hållbar, lång livslängd och minimal underhåll

Högkvalitativa material säkerställer ultimat plattformsstabilitet och robusthet. Den hydrauliska PowerPack är helt innesluten och skyddad även i de hårda omgivningarna. Det underhållsfria rullageret garanterar en lång livslängd.

Optimal säkerhet

Lyftplattformarna uppfyller alla EN 1570 säkerhetskrav och är utrustade med nödvändiga säkerhetsåtgärder som standard.

Användarvänlig

Lyftplattformarna är lätta att använda med sin intuitiva styrenhet. Lyftplattformarnas modulutformning är helt anpassningsbar till dina specifika behov och kan förses med segmenterade lastläppar, säkerhetshegn och många andra alternativ.

Lyftplattformar för dubbeldäckare

Loading Systems dubbeldocka lyftbord är speciellt utformade för fordon med dubbeldäckssäng. Med dubbeldocka lyftborden kan både fordonssäng och övre däck på en dubbeldäckare hämtas.